20 67 86 42
Ring til os

Rottespærre

Sikring mod rotter i Skive, Højslev & omegn


Har du først oplevet at have rotter, kan de være svære at komme af med. Hos Skive Entreprenørforretning sørger vi for, at du kan mindske de problemer, som rotterne medfører. Det er vigtig at gøre noget ved problemet hurtigst muligt. At opsætte rottespærrer på eksisterende ledninger, i kloakker og brønde kan være med til at begrænse rotternes færden og derved undgå yderligere skader.

 

Rottebekæmpelse med rottespærrer 

Opsætning af rottespærrer er et af de bedste værktøjer mod rotter. Det er vigtigt, at spærrerne bliver opsat korrekt, således den ønskede effektopnås. Som autoriseret rottespærre montør er vi uddannet til at montere rottespærrerne, hvormed du er garanteret en rigtig og effektiv opsætning. Uanset om du allerede har problemer med rotter, eller endnu er gået fri, er det en god ide at forebygge eventuelle rotteproblemer med opsætning af spærrerne.

 

Rotter udgør sundhedsfare

Rotter er et udbredt problem og i hastig udvikling. Rotterne medfører mange forskellige problemstillinger. De kan blandt andet være skyld i stor skade, fordi de gnaver og ødelægger materialer. På den måde kan de komme ind steder, hvor de kan gøre endnu større skade og ødelægge dele i kloakker og anlæg omkring dit hus. Foruden materielle skader, udgør rotterne også en sundhedsfarlig risiko. Da rotterne oftest færdes i flok, kan de udgøre en stor smitterisiko for mennesker. Derfor er det vigtig at håndtere et givent rotteproblem.

  

Kontakt os og kom skridtet nærmere en rottefri zone

Er du i tvivl om, du har rotter? Kontakt os endelig, så kan vi rådgive dig og aftale, hvorvidt du har behov for en rottespærre i Skive, Højslev og omegn. Ring til os på telefon nr. 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.comVi tilbyder også service indenfor kloakarbejde flisebelægning, kloakseparering og jordfortrængning.

 


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook

10. august 2019


Del del

26. juli 2019


Dejlig og være ude og køre rendegraver i dag 😃😃 selv om det er alt for varm...

13. juni 2019


Nogen der mangler ny ud frotninger mangler forskellig arbejds opgaver 😃 DEL-...

17. maj 2019


Jeg har været i børnehave i dag kørt sten mel rundt på banen 😃