Skip to main content

Har du brug for ny flisebelægning i Skive, Højslev & omegn?


Hos Skive Entreprenørforretning har vi mange års erfaring inden for belægningsarbejde for private kunder. Vi har arbejdet med mange forskellige opgaver af belægning og kan udføre arbejdet i din indkørsel, på terrassen eller dekorative muligheder såsom en havesti. Vi anvender produkter og teknikker, som sikrer dig et flot udført arbejde i høj kvalitet og med mange års levetid.

Vi kan blandt andet udføre anlægsarbejde inden for:

  • Flisebelægning
  • Regulering af terræn
  • Stenopsætninger
  • Anlægning af kantstene
  • Opsætning og udførelse af højbede
  • Arbejde med grus og sand

Mange forskellige muligheder
Vi har udført flisebelægning i mange år og ved derfor, at der er mange muligheder for, hvordan din nye indkørsel eller terrasse kan komme til at se ud. Nogle gange kan du opleve, at mulighederne er for mange, hvorfor du har svært ved at bestemme dig. Vi rådgiver og viser dig inspirationsbilleder af tidligere udførte belægninger samt vise dig de mange forskellige flisetyper. Ud fra dette kan vi i dialog sammen finde frem til lige præcis dit personlige præg, som du vil blive glad for i mange år. Vi har igennem de mange forskellige opgaver arbejdet med flere forskellige flisetyper. Heriblandt granit, beton og klinker.

Har du derimod brug for, at vi udfører kloakseparering eller andet kloakarbejde, så hjælper vi gerne med et smil.

Vi ser frem til et godt samarbejde
Vi udfører arbejde inden for flisebelægning i Skive samt Højslev og håber, at du vil kontakte os, hvis du har brug for rådgivning til din flisebelægning. Ring til os på telefon nr. 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.com. Vi tilbyder også service indenfor kloarksepareringrottespærrekloakarbejde og jordfortrængning.

Har du brug for hjælp?


Skriv til os her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.