Skip to main content

Vi udfører kloakseparering professionelt


Skal vi hjælpe dig med din separatkloakering?

Hos Skive Entreprenørforretning håndterer vi kloakseparering i Skive, Holstebro, Viborg og omegn. Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring med kloakarbejde, hvor separatkloakering har været udført adskillige gange, hvorfor vores erfaring og ekspertise er stor. Derfor kan vi tilbyde kloakseparering til konkurrencedygtige priser.

Stigende regnmængder kan være skyld i overbelastning af din boligs kloaknet. Derfor kan det være en fornuftig og god investering at få lavet separering af din kloaks spildevand og regnvand.

Vi tilbyder skydning af nye og gamle vandledninger, el-kabler og gasledninger. Desuden er vi på nuværende tidspunkt de eneste i området, der tilbyder skydning af nye og gamle kloakledninger via raketskydning. Med en raketskydning er processen enklere, og det er lettere tilgængeligt at komme under jorden. Med andre ord, kan vi klare opgaven med separatkloakering uden opgravninger og fliseomlægning, hvilket medfører en hurtigere og tidsbesparende proces.

Har du brug for hjælp?


Skriv til os her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

  Hvad er formålet med kloakseparering?

  Ved kloakseparering belastes kloakledninger mindre. Efter udførslen af denne, vil du hurtigt opleve, at separeringen hindrer trælse situationer, hvor oversvømmende kloaker oftest er problemet. Foruden, at du slipper for frygten af oversvømmede kloaker, er en separering også godt for miljøet. Det er mere miljøvenligt, da det bliver lettere for renseanlæggene at rense spildevandet, idet spildevandet og regnvandet bliver adskilt med det samme.

  Vi klarer opgaven med faglig ekspertise

  Vores arbejde inden for separatkloakering udføres med stor faglig kompetence og forståelse for opgaven. Vi påtager os ansvaret for, at processen udarbejdes under lovlige og korrekte forhold, således at installationen er i forsvarlig stand. Dette indebærer også processerne før og efter det udførte arbejde.

  Kontakt os og få en pris på din separatkloakering

  Har du brug for yderligere information om kloakseparering, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 20 67 86 42 eller sende os en mail til skiveent@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig. Vi tilbyder også service inden for flisebelægning, rottespærre og jordfortrængning.