Skip to main content

Opsætning af rottespærre udføres


Vi hjælper med sikring mod rotter

Har du først oplevet at have rotter, kan de være svære at komme af med. Hos Skive Entreprenørforretning sørger vi for, at du kan mindske de problemer, som rotterne medfører. Det er vigtigt at gøre noget ved problemet hurtigst muligt. At opsætte rottespærrer på eksisterende ledninger, i kloakker og brønde kan være med til at begrænse rotternes færden og derved undgå yderligere skader.

Hvis du mistænker eller ved, at du har rotter hjemme i Holstebro, Skive, Viborg eller et andet sted her i området, kommer vi gerne ud og hjælper med at sætte rottespærrer op.

Rottebekæmpelse med rottespærrer

Opsætning af rottespærrer er et af de bedste værktøjer mod rotter. Det er vigtigt, at spærrerne bliver opsat korrekt, således den ønskede effekt opnås. Som autoriseret rottespærre montør er vi uddannet til at montere rottespærrerne, hvormed du er garanteret en rigtig og effektiv opsætning. Uanset om du allerede har problemer med rotter, eller endnu er gået fri, er det en god ide at forebygge eventuelle rotteproblemer med opsætning af spærrerne.

Har du brug for hjælp?


Skriv til os her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

    Rotter udgør sundhedsfare

    Rotter er et udbredt problem og i hastig udvikling. Rotterne medfører mange forskellige problemstillinger. De kan blandt andet være skyld i stor skade, fordi de gnaver og ødelægger materialer. På den måde kan de komme ind steder, hvor de kan gøre endnu større skade og ødelægge dele i kloakker og anlæg omkring dit hus. Foruden materielle skader, udgør rotterne også en sundhedsfarlig risiko. Da rotterne oftest færdes i flok, kan de udgøre en stor smitterisiko for mennesker. Derfor er det vigtig at håndtere et givent rotteproblem.

    Har du derimod brug for hjælp af os til kloakarbejde og kloakseparering, så hjælper vi altid med et smil.

    Kontakt os og kom skridtet nærmere en rottefri zone

    Er du i tvivl, om du har rotter? Kontakt os endelig, så kan vi rådgive dig og aftale, hvorvidt du har behov for en rottespærre. Ring til os på telefonnummer 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.com. Vi tilbyder også service inden for kloakarbejde, flisebelægningkloakseparering og jordfortrængning.