Sikring mod rotter i Skive, Højslev & omegn

Har du først oplevet at have rotter, kan de være svære at komme af med. Hos Skive Entreprenørforretning sørger vi for, at du kan mindske de problemer, som rotterne medfører. Det er vigtig at gøre noget ved problemet hurtigst muligt. At opsætte rottespærrer på eksisterende ledninger, i kloakker og brønde kan være med til at begrænse rotternes færden og derved undgå yderligere skader.

Rottebekæmpelse med rottespærrer
Opsætning af rottespærrer er et af de bedste værktøjer mod rotter. Det er vigtigt, at spærrerne bliver opsat korrekt, således den ønskede effektopnås. Som autoriseret rottespærre montør er vi uddannet til at montere rottespærrerne, hvormed du er garanteret en rigtig og effektiv opsætning. Uanset om du allerede har problemer med rotter, eller endnu er gået fri, er det en god ide at forebygge eventuelle rotteproblemer med opsætning af spærrerne.

Rotter udgør sundhedsfare
Rotter er et udbredt problem og i hastig udvikling. Rotterne medfører mange forskellige problemstillinger. De kan blandt andet være skyld i stor skade, fordi de gnaver og ødelægger materialer. På den måde kan de komme ind steder, hvor de kan gøre endnu større skade og ødelægge dele i kloakker og anlæg omkring dit hus. Foruden materielle skader, udgør rotterne også en sundhedsfarlig risiko. Da rotterne oftest færdes i flok, kan de udgøre en stor smitterisiko for mennesker. Derfor er det vigtig at håndtere et givent rotteproblem.

Kontakt os og kom skridtet nærmere en rottefri zone
Er du i tvivl om, du har rotter? Kontakt os endelig, så kan vi rådgive dig og aftale, hvorvidt du har behov for en rottespærre i Skive, Højslev og omegn. Ring til os på telefon nr. 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.com. Vi tilbyder også service indenfor kloakarbejde flisebelægning, kloakseparering og jordfortrængning.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

RING
20 67 86 42