Skip to main content

Jordarbejde tages hånd om med ekspertise


Vi sikrer at dit projekt lever op til vores høje standarder

Skal du have gravet ud i forbindelse med et byggeprojekt, en renoveringsopgave eller til at få udført kloakarbejde? Ved Skive Entreprenørforretning ApS udfører vi alle former for jordarbejde med stor ekspertise. Vi leverer en professionel og pålidelig service, der dækker alle aspekter af jordarbejde, fra en basal udgravning til mere komplekse projekter. Med vores brede erfaring inden for entreprenørbranchen, kan vi sikre, at dit projekt udføres effektivt og til højeste standard.

Vi kører rundt i hele området omkring Viborg, Skive og Holstebro og tilbyder hjælp ved store og små byggeprojekter.

Har du brug for hjælp?


Skriv til os her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

  Hvad vi tilbyder inden for jordarbejde

  Vi forstår vigtigheden af kvalitet og pålidelighed, når det kommer til grave- og jordarbejde. Dette kræver professionelle gravemaskiner og kompetente fagfolk – og vi er derfor glade for at kunne tilbyde begge dele, såfremt du har brug for hjælp på dit byggeprojekt.

  Foruden ved nybyggerier kan vi tilbyde jordarbejde i forbindelse med en række kloakeringsopgaver, herunder:

  • Renovering af kloaker
  • Jordfortrængning
  • Kloakseparering
  • Og meget andet.

  Vi tilbyder alle vores kunder, at deres projekter håndteres med største professionalisme. Vi arbejder tæt sammen med dig igennem hele processen for at sikre, at alle dine forventninger imødekommes. Med vores omfattende erfaring inden for entreprenørarbejde, herunder jordarbejde og kloakarbejde, er vi i stand til at håndtere ethvert projekt, stort som småt, med den højeste grad af ekspertise.

  Kontakt os for at høre mere om vores priser

  Vores priser på at varetage jordarbejde afhænger af den enkelte opgave og omfanget af det stykke arbejde, der skal klares. Vi hører derfor gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig et tilbud med en konkret pris. Vi rådgiver dig desuden også gerne, hvis du har brug for vejledning i forhold til, hvordan du kan komme godt i gang med dit byggeprojekt.

  Du kan kontakte os ved at ringe på 20 67 86 42 eller sende en mail til skiveent@gmail.com