20 67 86 42
Ring til os

Flisebelægning

Har du brug for ny flisebelægning i Skive, Højslev & omegn?


Hos Skive Entreprenørforretning har vi mange års erfaring inden for belægningsarbejde for private kunder. Vi har arbejdet med mange forskellige opgaver af belægning og kan udføre arbejdet i din indkørsel, på terrassen eller dekorative muligheder såsom en havesti. Vi anvender produkter og teknikker, som sikrer dig et flot udført arbejde i høj kvalitet og med mange års levetid.

 

Vi kan blandt andet udføre anlægsarbejde inden for:

  • Flisebelægning
  • Regulering af terræn
  • Stenopsætninger
  • Anlægning af kantstene
  • Opsætning og udførelse af højbede
  • Arbejde med grus og sand

 

Mange forskellige muligheder 

Vi har udført flisebelægning i mange år og ved derfor, at der er mange muligheder for, hvordan din nye indkørsel eller terrasse kan komme til at se ud. Nogle gange kan du opleve, at mulighederne er for mange, hvorfor du har svært ved at bestemme dig. Vi rådgiver og viser dig inspirationsbilleder af tidligere udførte belægninger samt vise dig de mange forskellige flisetyper. Ud fra dette kan vi i dialog sammen finde frem til lige præcis dit personlige præg, som du vil blive glad for i mange år. Vi har igennem de mange forskellige opgaver arbejdet med flere forskellige flisetyper. Heriblandt granit, beton og klinker.

 

Vi ser frem til et godt samarbejde

Vi udfører arbejde i Skive samt Højslev og håber, at du vil kontakte os, hvis du har brug for rådgivning til din flisebelægning. Ring til os på telefon nr. 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.com. Vi tilbyder også service indenfor kloarkseparering, rottespærrekloakarbejde og jordfortrængning.


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook

10. august 2019


Del del

26. juli 2019


Dejlig og være ude og køre rendegraver i dag 😃😃 selv om det er alt for varm...

13. juni 2019


Nogen der mangler ny ud frotninger mangler forskellig arbejds opgaver 😃 DEL-...

17. maj 2019


Jeg har været i børnehave i dag kørt sten mel rundt på banen 😃