20 67 86 42
Ring til os

Kloakseparering

Skal vi hjælpe dig med din kloakseparering i Skive & omegn?


Hos Skive Entreprenørforretning tilbyder vi at håndtere din kloakseparering i Skive, Højslev og omegn. Stigende regnmængder kan være skyld i en overbelastning af din boligs kloaknet. Derfor kan det være en fornuftig og god investering at få lavet en separering af din kloak. Vi har stor erfaring i at udføre arbejdet vedrørende kloakseparering. En opgave som denne går ud på at adskille spildevand og regnvand. Vores kompetente medarbejdere har udført dette adskillige gange, hvorfor vores erfaring og ekspertise er stor.

 

Hvad er formålet?

Ved kloakseparering belastes kloakledninger mindre. Efter udførslen af denne, vil du hurtigt opleve, at separeringen hindrer trælse situationer, hvor oversvømmende kloaker oftest er problemet. Foruden, at du slipper for frygten af oversvømmede kloaker, er en separering også godt for miljøet. Det er mere miljøvenligt, da det bliver lettere for renseanlæggene at rense spildevandet, idet spildevandet og regnvandet bliver adskilt med det samme.

 

Faglig ekspertise

Vores arbejde udføres med stor faglig kompetence og forståelse for opgaven. Vi påtager os ansvaret for, at processen udarbejdes under lovlige og korrekte forhold, således at installationen er i forsvarlig stand. Dette indebærer også processerne før og efter det udførte arbejde.

 

Kontakt os

Med vores centrale placering i Skive, hjælper vi mange kunder i det omkringliggende område, herunder Højslev. Har du brug for yderligere information omkring en kloakseparering, er du velkommen til at kontakte os på telefon nr. 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig. Vi tilbyder også service indenfor flisebelægning, rottespærre og jordfortrængning


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook

02. marts 2019


Så kom ny contener vogn det blevet dejligt 😃😃

14. februar 2019


Så bliver der lagt fliser så de kan køre med bil på 😃

12. januar 2019


Lidt billeder af p-plads i lime

24. december 2018


Glædelig jul og godt nytår tak for året der er gået med ny og gl kunder så blev …