20 67 86 42
Ring til os

Kloakseparering

Skal vi hjælpe dig med din kloakseparering i Skive & omegn?


Hos Skive Entreprenørforretning håndterer vi kloakseparering i Skive, Højslev og omegn. Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring med kloakarbejde, hvor kloakseparering har været udført adskillige gange, hvorfor vores erfaring og ekspertise er stor. Derfor kan vi tilbyde kloakseparering til konkurrencedygtigepriser. Stigende regnmængder kan være skyld i overbelastning af din boligs kloaknet. Derfor kan det være en fornuftig og god investering at få lavet separering af din kloaks spildevand og regnvand.

Vi tilbyder skydning af nye og gamle vandledninger, el-kabler og gasledninger. Desuden er vi på nuværende tidspunkt de eneste i området, der tilbyder skydning af nye og gamle kloakledninger via raketskydning. Med en raketskydning er processen enklere, og det er lettere tilgængeligt at komme under jorden. Med andre ord, kan vi klare opgaven uden opgravninger og fliseomlægning, hvilket medfører en hurtigere og tidsbesparende process.

 

Hvad er formålet?

Ved kloakseparering belastes kloakledninger mindre. Efter udførslen af denne, vil du hurtigt opleve, at separeringen hindrer trælse situationer, hvor oversvømmende kloaker oftest er problemet. Foruden, at du slipper for frygten af oversvømmede kloaker, er en separering også godt for miljøet. Det er mere miljøvenligt, da det bliver lettere for renseanlæggene at rense spildevandet, idet spildevandet og regnvandet bliver adskilt med det samme.

 

Faglig ekspertise

Vores arbejde udføres med stor faglig kompetence og forståelse for opgaven. Vi påtager os ansvaret for, at processen udarbejdes under lovlige og korrekte forhold, således at installationen er i forsvarlig stand. Dette indebærer også processerne før og efter det udførte arbejde.

 

Kontakt os

Med vores centrale placering i Skive, hjælper vi mange kunder i det omkringliggende område, herunder Højslev. Har du brug for yderligere information omkring en kloakseparering, er du velkommen til at kontakte os på telefon nr. 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig. Vi tilbyder også service indenfor flisebelægning, rottespærre og jordfortrængning


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook

10. august 2019


Del del

26. juli 2019


Dejlig og være ude og køre rendegraver i dag 😃😃 selv om det er alt for varm...

13. juni 2019


Nogen der mangler ny ud frotninger mangler forskellig arbejds opgaver 😃 DEL-...

17. maj 2019


Jeg har været i børnehave i dag kørt sten mel rundt på banen 😃