20 67 86 42
Ring til os

Jordfortrængning

Vi foretager jordfortrængning i Skive, Højslev & omegn


Hos Skive entreprenørforretning udfører vi hver dag mange former for kloakarbejde for vores kunder. Vi er yderst kvalitetsbevidste og miljøbevidste, og derfor udfører vi naturligvis også den efterhånden meget anerkendte metode inden for opgravninger og ledningsudførelse. Metoden kendes både under navnet ’jordfortrængning’, men også ’raketstyring’ eller ’raketmetoden’ er et anvendt begreb.

 

En effektiv og miljøvenlig metode

Der er de seneste år kommet stor fokus på miljøet, og netop det er en af årsagerne til, at raketstyring er en så anvendt metode. For bare få år tilbage anvendte man kun metoden i særlige situationer, men i dag er det kun i særlige situationer, at man IKKE anvender metoden. Metoden er både effektiv og miljøvenlig idet, man slipper for at grave op i terræn, ved veje og ved bygninger, når der skal anlægges rør til ledninger, kloak og andre forsyningskilder. Raketstyring virker således at en vandret lufthammer, skydes gennem jorden, og på den måde baner sig vej i det ønskede område og danner et hul til rørene.

 

Vil du vide mere?

Skive Entreprenørforretning er efterhånden eksperter i jordfortrængning/ raketskydning, da vi gennem tiden har udført et utal af denne former for opgaver. Med en beliggenhed i Skive, udfører vi hver dag opgaver for kunder i Skive, Højslev og omegn, og kører også gerne ud til dig. Vi har både kompetencerne, maskinerne og materialer til at udføre større og mindre opgaver, så vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag på skiveent@gmail.com eller 20 67 86 42, og lad os give dig et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også service indenfor flisebelægning, kloaksepareringkloakarbejde og rottespærre.


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook

10. august 2019


Del del

26. juli 2019


Dejlig og være ude og køre rendegraver i dag 😃😃 selv om det er alt for varm...

13. juni 2019


Nogen der mangler ny ud frotninger mangler forskellig arbejds opgaver 😃 DEL-...

17. maj 2019


Jeg har været i børnehave i dag kørt sten mel rundt på banen 😃