20 67 86 42
Ring til os

Rottespærre

Sikring mod rotter i Skive, Højslev & omegn


Har du først oplevet at have rotter, kan de være svære at komme af med. Hos Skive Entreprenørforretning sørger vi for, at du kan mindske de problemer, som rotterne medfører. Det er vigtig at gøre noget ved problemet hurtigst muligt. At opsætte rottespærrer på eksisterende ledninger, i kloakker og brønde kan være med til at begrænse rotternes færden og derved undgå yderligere skader.

 

Rottebekæmpelse

Rotter er et udbredt problem og i hastig udvikling. Rotterne medfører mange forskellige problemstillinger. De kan blandt andet være skyld i stor skade, fordi de gnaver og ødelægger materialer. På den måde kan de komme ind steder, hvor de kan gøre endnu større skade og ødelægge dele i kloaker og anlæg omkring dit hus. Foruden materielle skader, udgør rotterne også en sundhedsfarlig risiko. Da rotterne oftest færdes i flok, kan de udgøre en stor smitterisiko for mennesker. Derfor er det vigtig at håndtere et givent rotteproblem.

 

Erfaring og forståelse for problemet 

Opsætning af rottespærrer er et af de bedste værktøjer mod rotterne. Det er vigtigt, at spærrerne bliver opsat korrekt, således den ønskede effekt opnås. Derfor har vi erhvervet os kurser i montering af disse, så vi med de bedste værktøjer og materialer opsætter disse for rotterne. Hvorvidt du allerede har problemer med rotter eller endnu er gået fri, så er det en god ide at forebygge eventuelle rotteproblemer med opsætning af spærrerne.

 

Kontakt os og kom skridtet nærmere en rottefri zone

Er du i tvivl om, du har rotter? Kontakt os endelig, så kan vi rådgive dig og aftale, hvorvidt du har behov for en rottespærre i Skive, Højslev og omegn. Ring til os på telefon nr. 20 67 86 42 eller send os en mail til skiveent@gmail.comVi tilbyder også service indenfor flisebelægning, kloakseparering og jordfortrængning.

 


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook

02. marts 2019


Så kom ny contener vogn det blevet dejligt 😃😃

14. februar 2019


Så bliver der lagt fliser så de kan køre med bil på 😃

12. januar 2019


Lidt billeder af p-plads i lime

24. december 2018


Glædelig jul og godt nytår tak for året der er gået med ny og gl kunder så blev …